elektronický obchod ilustrační fotografie ilustrační fotografie ilustrační fotografie ilustrační fotografie ilustrační fotografie


Vaříme v Pomalém hrnci CrockPot


publikace Sušíme... Jiří Zvěřina a kolektiv
1. vydání, 2014
52 stran
Cena: 120,- Kč vč. DPH

Představení kuchaře Jirky Zvěřiny

Vaření pro mě vždy bylo vášní a radostí, kterou jsem mohl sdílet s rodinou. Už jako malému mi nečinilo problém se v kuchyni pohybovat. Určitě to nebyly žádné kuchařské zázraky, o což ani nešlo, spíše to mělo za následek, že jsem se v kuchyni zabydlel. Vaření a dobré jídlo považuji za jednu z nejdůležitějších součástí života. Sice jsem nikdy neměl ambice profesní, ale přesto jsem vždy vaření věnoval dost času. "Vaření a dobré jídlo považuji za jednu z nejdůležitějších součástí života."

A jak jsem se dostal k Pomalému hrnci" Crock-Pot®? Jak je to v životě běžné, roli sehrála jen obyčejná náhoda. Ve firmě, kde jsem nastoupil na pozici Informačních technologií, jsem se setkal s tímto doposud pro mě neznámým kuchařským pomocníkem poprvé. Zprvu jsem k němu byl skeptický, říkal jsem si, jen další spotřebič, který bych nevyužil. V okamžiku, kdy jsem pochopil, jakou úsporu času a peněz přináší, rychle jsem změnil názor a začalo experimentování. Koho by neuchvátilo hned na poprvé lahodné, měkké a chutné masíčko z Pomalého hrnce" Crock-Pot®!

"V okamžiku, kdy jsem pochopil, jakou úsporu času a peněz přináší, rychle jsem změnil názor a začalo experimentování“. Čím více jsem vařil, tím více jsem se sháněl po zajímavých receptech. A na zahraničních webech jsem teprve pochopil, jaký je Pomalý hrnec" Crock-Pot" hit, a to po celém světě. Tak mě napadlo, že bych mu i zde v Čechách trochu pomohl. Založil jsem stránku na sociální síti, tedy na facebook.com. Stránka s názvem "Pomalý hrnec - recepty" si zanedlouho našla své publikum. A recepty začali přidávat i ostatní uživatelé.

Dalším významným milníkem mého milovaného pomalého vaření byla soutěž v televizi. "Prostřeno" bylo takovou maturitní zkouškou mého vaření, která dopadla úspěšně a byl jsem za ní i finančně odměněn. Do pořadu "Prostřeno" mě přihlásila moje přítelkyně. Bez ní, jako hlavního hodnotitele mnou připravených jídel, bych asi odvahu nenašel. Hlavním jídlem a zlatým hřebem večera bylo hovězí po burgundsku, jedno z mých nejoblíbenějších jídel, které naleznete i v této kuchařce. Popravdě musím říci, že "Prostřeno" není jen o vaření, ale i zvládání stresu, tedy časového presu a kamer. Rozhodně to byl jeden z největších zážitků v mém životě. Dalo mi hlavně spoustu zkušeností, které mě zase posunuly o kousek dál.

Vrcholem mého vaření v Pomalém hrnci Crock-Pot® je příprava kuchařky. Myslím si, že vydání kuchařky je snem nejednoho kuchařského nadšence. A mně se sen splnil.

Ukázky z knihy


Stránku zobrazíte kliknutím na obrázek

Obsah

  • Editorial
  • Polévky
  • Hovězí maso
  • Vepřové maso
  • Drůbeží maso
  • Ryby
  • Dezerty
  • TOP recepty

Publikaci si můžete objednat:

zpět na modely zpět na přehled modelů